Drie tarieven

Gratis

Je kan voor het aanvragen van een training of workshop gratis alle nodige info krijgen.

Ook voor een consulting of consultingtraject is er een gratis kennismakingsgesprek waar we de verschillende opties van samenwerking samen bekijken.

Ook is het eerste coachinggesprek gratis. We begrijpen op het einde van het gesprek hoe we de samenwerking verder zetten. Het is immers belangrijk dat beide partijen zich veilig en comfortabel voelen.


Het trainingstarief en consulttarief

Elke workshop of consult kost 350 euro (btw inbegrepen). Deze prijs omvat de voorbereiding en een werktijd van 3,5 uur. Je moet dit bedrag nog wel aanvullen met de verplaatsingskosten (0,4 euro per km). De grootte van de groep is niet van belang. Vormingen kunnen voor heel kleine groepen tot heel grote groepen voor hetzelfde bedrag.

Als een vereniging of organisatie kiest voor een consultraject met meerdere consulten daalt de prijs per consult naar 300 euro.

Trainingen en workshops kunnen ook online en dan is de kostprijs 250 euro, bij meerdere online consulten is dat 200 euro.

We bieden ook keynotes aan of themapresentatie voor plaatselijke vrijwilligersgroepen. Dit zijn vaak mooie impulsmomenten die de plaatselijke vrijwilligersteams bemoedigen. Een veel gevraagd thema is hoe men nieuwe vrijwilligers kan vinden. Voor een lokale vrijwilligerswerking vragen we 250 euro voor een presentatie met daar bovenop dan de kilometervergoeding.


Het coachingtarief

Een coaching gesprek duurt 1,15 uur en kost 40 euro (btw inbegrepen). De coachingsgesprekken gaan door bij farocompagnie - Eksaardebaan 9 - 9160 Lokeren. Coaching kan ook online en kost dan 30 euro voor 1 uur.


Vraag nu een offerte aan